Hoppa till innehåll

Om företaget

Vilka är vi?

Välkommen till Kruthare AB, målare i Vallentuna!

Vi på Kruthare AB är stolta över att erbjuda professionella måleritjänster i Vallentuna och närliggande områden. Vårt team av erfarna och skickliga målare är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat som överträffar dina förväntningar.

Oavsett om du behöver måla om ditt hem, din kontorslokal eller din företagsbyggnad, är vi här för att hjälpa till. Vi erbjuder en omfattande rad av tjänster, inklusive inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering, färgsättning och mycket mer. Vi använder endast de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa hållbara och vackra resultat.

Vi använder endast högkvalitativa färger och material för att säkerställa en hållbar och estetiskt tilltalande yta. Dessutom är vi engagerade i miljövänliga metoder för att göra ditt hem vackert både inuti och utanför. Välkommen till er lokala målare i Vallentuna och norrort.

Vi drivs av passion.

Vi förstår att varje kund har unika behov och preferenser när det gäller färger och stil. Därför arbetar vi som måleriföretag i Vallentuna nära med dig för att förstå dina önskemål och skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Vårt team av målare i Vallentuna har ett öga för detaljer och en passion för att skapa fantastiska färgkombinationer som förvandlar ditt hem eller arbetsutrymme till en fröjd för ögat.

Vi är stolta över att ha byggt upp ett rykte om oss själva som pålitliga och pålitliga målare i Vallentuna. Vi tar stolthet i vårt arbete och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Kontakta oss redan idag för att diskutera dina målningsbehov och få en offert. Vi ser fram emot att få förvandla ditt hem med enastående färgsättning och professionellt måleri i Vallentuna!

Effektiva & punktliga

Vi värdesätter din tid. Vårt effektiva team arbetar med precision och punktlighet för att slutföra ditt projekt i tid och inom budget. Vi strävar efter att skapa en sömlöst och smidig målningsupplevelse för alla våra kunder i Vallentuna med omnejd.

Engagemang & passion

Vi förstår att varje hem är unikt. Våra skräddarsydda måleritjänster anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du vill förnya ditt vardagsrum, ge köket nytt liv eller skapa en avkopplande atmosfär i sovrummet, är vi här för att göra din vision till verklighet.

Skickliga & erfarna

Med över ett decennium av erfarenhet är vi stolta över att vara ett måleriföretag i Vallentuna. Vårt skickliga team av målare i Vallentuna kombinerar traditionell expertis med moderna tekniker för att ge dig ett färdigt slutresultat som överskrider förväntningar.