Hoppa till innehåll

Måleritjänster

Invändig målning & tapetsering

Våra skickliga målare i Vallentuna tar hand om varje detalj när det kommer till invändigt måleri. Från vardagsrummet och sovrum till kök och badrum, så skapar vi en harmonisk och attraktiv atmosfär med noggrannhet och precision. Vi har hantverksskickligheten för att kunna leverera enligt era förväntningar.

Skapa personliga och stilfulla utrymmen med vår professionella tapetseringstjänst. Från tapetval till korrekt applicering, vi ger dig möjligheten att förverkliga din vision och skapa ett uttrycksfullt hem eller företag.

Fasadmålning

Ge ditt hem eller företagsfasad ett helt nytt liv och längre hållbarhet genom vårat fasadmåleri. Vi som måleriföretag i Vallentuna använder oss alltid av ställning för säkerheten och endast högkvalitativa färgmaterial och produkter.

Kombinera detta med hög kompetens så har ni ett slutresultat som kommer stå emot väder, vind, regn, fukt, snö, sol & kyla under lång tid. Du kommer få en finish på din fasad som blir varaktig över tid. Vi utför all slags fasadmålning, akrylatfärg, slamfärg, oljefärg, kalkfärg
och även linoljefärg.

Läggning av microcement

Vår erfarna målare i Vallentuna är proffs på att förvandla ditt utrymme med microcement. Oavsett om det är i ditt hem eller en företagslokal så skapar vi sömlösa ytor som inte bara är visuellt tilltalande utan också hållbara och lättskötta.

Microcement är mångsidigt och passar perfekt för att förnya köks och badrumsytor samt andra utrymmen där du vill ha en moderna och elegant finish. Vi som målarföretag i Vallentuna kombinerar innovativa tekniker med högkvalitativa material för att kunna leverare ett resultat som överskrider förväntningarna. Hör av er till oss om ni har funderingar kring microcementläggning.

Golvslipning & golvläggning

Kruthare AB – din expert för golvslipning och golvläggning, där varje steg är en investing i kvalitet och skönhet. Vi förstår att golven är grunden till varje utrymme. Med vårt team av dedikerade och erfarna hantverkare strävar vi efter att skapa golv som inte bara står emot slitage utan även förhöjer estetiken.

Vi utför golvslipning för att återställa slitna golv till sin forna glans, eller så kan vi lägga helt nya parkettgolv som till exempel fiskbensparkett med fris, vi utför alla läggningar precis så som ni som kund vill ha det. Låt oss på Kruthare AB vara din partner för att skapa ert nya golv som gör ett varaktigt intryck av högsta kvalitet.

“Vad är meningen med att göra något, om man inte gör sitt absolut bästa för kunderna,
med de absolut bästa produkterna på marknaden”

BJÖRN HELLSTRÖM – PROJEKTLEDARE PÅ KRUTHARE AB